1LDMDsever 2011/12, KPŽD 2011/12, KSŽD 2011/12

12.09.2011 08:41

Dobrý den,

dorostenecká liga je rozlosována. V příloze posílám první zpravodaj, z něhož vyplývá, že soutěž se odehraje ve čtyřech srazech.

Začínáme 15. a 16. října v Lanškrouně zápasem s domácími, pak s Rychnovem a s Polabinami D. Předpokládám, že pojede 7 hráčů, výběr bude určen na tréninku.

Druhý sraz budeme hrát 26. listopadu v Liberci s Libercem B a s Novým Borem, třetí bude 21. ledna v Rychnově s Polabinami C a s Polabinami B. Závěr bude jako loni v Bydžově 14. a 15. dubna, postupně s Kobylisy, Porgem Praha, Smíchovem a poslední zápas s Bydžovem.

Všechny hráče soupisky žádám, aby si tyto termíny reservovali.

Soupiska je také v příloze. Pořadí bylo jasné, jediné rozhodování bylo, komu dát 4. šachovnici, kde rozdíl jednoho bodu mezi Davidem Suchardou a Vadimem je zanedbatelný. Loni ji David výborně hrál za Sokol, věřím, že si to letos přinejmenším zopakuje. Vadim se i tak posunul z loňské 7. na 5. š.
Na soupisce máme jen 10 hráčů hlavně proto, abychom mohli postavit další družstva do krajského přeboru a krajské soutěže. Vedoucím družstva budu já, zástupce je paní Ptáčková.

Krajský přebor žákovských 6čl. družstev, soupiska je v příloze. Družstvo je posíleno Aničkou Vítovou a volným hráčem Vadimem, určitě má na dobrý výsledek. Vedoucí družstva je pan Kratochvíl.

Krajská soutěž žákovských družstev, soupiska v příloze. Posilou jsou volní hráči Michal Blažek z áčka a Kristýna z béčka. Přihlášení družstva je závislé na zájmu hráčů hrát, na podání přihlášky je ještě měsíc čas.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015