Ortex zazářil v KP14 - dvě zlata, stříbro a bronz!

28.04.2013 18:05

(jb) Krajský přebor kategorie HD14 je dobře obsazen našimi nejlepšími hráči - trojice Vojta Wagner, Filp Šolc a Michal Blažek určitě patří ke kandidátům na postup. Totéž se dá říci o Kristýně Kratochvílové, soutěžící v témže turnaji o titul v dívkách.

A povedlo se maximum možného. Naši tři chlapci si rozdělili medaile a postupy na mistrovství Čech v pořadí Vojta zlato, Filip stříbro a Michal bronz, Kristýna zlato v dívkách!

HD14 (18 hráčů a hráček): 1. Wagner 5,5/6, 2. Šolc 4,5, 3. Blažek 4,5, 8. (1.D) Kratochvílová 3 body.

Vzájemné zápasy našich: Blažek - Wagner 0:1, Wagner - Šolc 1/2, Kratochvílová - Šolc 0:1. Celé výpravě gratulujeme!

 

Vyhlášení kategorie HD14 nám dělá radost a čest: zleva se usmívají Filip Šolc, vytáhlý Vojta Wagner, Michal Blažek a Kristýna Kratochvílová, již sekundují sestry Ročkovy z Pandy coby druhá a třetí dívka (foto p. Wagner)

------------------------------------------------------------------------------------------

Turnaj se hraje v Rychnově a jeho průběh můžeme sledovat na Chess-Results, ovšem pokud budou pořadatelé dávat výsledky na web. Zatím ustrnuli na 2. kole, dávno odehrané 3. kolo přineslo výsledky Blažek - Wagner 0:1, Šolc - Sucharda Tomáš 1/2, Sajdl - Kratochvílová 1/2. To znamená, že v čele turnaje je Vojta s plným počtem bodů, za ním Filip se Suchardou po 2,5 a pak skupina 2bodových s Michalem a Kristýnou.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015