Dvojnásobný úspěch rodiny Levitnerů ve Studnici

13.10.2017 07:01

(jb) Na župním turnaji mládeže ve Studnici, konaném 7. října, se blýskla naše 5+1 výprava. Vítězný Matěj Levitner a bronzový Lukáš Zelba předčili i o dost starší borce, Lada Zelbová ovládla pořadí dívek. Blíže si můžete přečíst v článku pana Jaroslava Čápa pro Náchodský deník. Vedle níže jmenovaných hrála také 19. Ellenka Lukášková a 25. Petr Morávek, oba získali pěkné 3 body. Hodně velkou radost mi udělala paní Levitnerová! Všem gratulujeme!

 

Turnaj mládeže Studnice

dvojnásobný úspěch rodiny Levitnerů z Hradce Králové

Pátý ročník župního sokolského turnaje pro mládež do 15 let se konal první říjnovou sobotu tradičně ve Studnici sokolovně za pořadatelství Františka Sejvala a Břetislava Leska z místního oddílu a rozhodčích Petra Dusbaby a Petra Čechury z Náchoda. Celkem se prezentovalo 34 chlapců a dívek do 15 let z Královéhradeckého kraje. Hrálo se švýcarským systémem a tempem 2 x 15 minut na partii. Souboj o prvenství byl otevřený a napínavý až do konce. Pořadí po sedmi kolech:

1. Levitner (Ortex HK) 6,5, 2. Kačírek P. (Rychnov) 6, 3. Zelba (Ortex HK) 5,5, 4. - 6. Nosál a Dušánek (oba Rychnov) a Zelbová (Ortex HK) po 5, 7. - 9. Ulrich (Lipky HK), Hetfleischová (Rychnov) a Čelka (Náchod) po 4,5, 10. - 15. Svoboda (Lipky HK), Špaček (Náchod), Marxová (Jaroměř), Koblic (Rychnov), Vondruška (Lipky HK) a Schön (Náchod) po 4, 16. - 18. Vajsar (Hronov), Pacourek (Nové Město) a Lesk F. (Studnice) po 3,5, atd.

Novinkou letošního ročníku se stal doprovodný turnaj dospělých – vesměs rodičů hrajících dětí. Osm účastníků hrálo systémem každý s každým v desetiminutových partiích:

1. Levitnerová (Ortex HK) 6, 2. Šlapák (Lipky HK) 5,5, 3. Lesk B. 5, 4. Sejval 3,5, 5. Lesk M. (všichni Studnice) 3 atd.

Vítězné poháry si zaslouženě odvezla rodinná dvojice Matěj Levitner a Martina Levitnerová z Hradce Králové. Gratulujeme.

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015