Pěkné výkony Matěje Levitnera a Jakuba Schmutzera na M Čech H10, úspěch doprovodů!

18.11.2016 15:32

(jb) Turnaj skončil a naši chlapci se v něm neztratili. Oba získali po 5 bodech, což znamená umístění v lepší polovině účastníků. Matěj je na 21. a Jakub na 24. místě, je vidět, že si velmi polepšili proti nasazení! Gratulujeme!


A to není vše, do hry se aktivně zapojily oba rodičovské doprovody. A úspěšně, paní Martina Levitnerová se v rapidovém Openu, v němž hrálo 35 hráčů a hráček, dostala na 15. místo s 5 body a byla nejlepší z 6 žen a dívek. Výkon 1334 bodů mluví sám za sebe. Také pan Petr Schmutzer hrál dobře, získal 4 body a to mu vyneslo hezké 21. místo.

Oběma blahopřejeme ke splnění normy 4. VT, paní Levitnerové ke 3. VT chyběl jen půlbodík. Doufejme, že jí VT budeme moci brzy zapsat do seznamu členů našeho oddílu :-).


--------------------------------------------------------


V tuto chvíli známe pořadí po 5. kole. Výtečně si vede Matěj, zahájil sice porážkou, pak ale dvakrát vyhrál, remizoval a zase vyhrál, což dává 3,5 bodu a 13. průběžné místo! Také Kuba se po porážkách v prvních dvou kolech oklepal, dvakrát vyhrál a remizoval, má 2,5 bodu a je průběžně 36. Z devíti reprezentantů našeho kraje je lepší jen Ondřej Winter, který má 4 body.

A už známe výsledky 6. kola, oba naši vyhráli! Matěj má +3 a Jakub +1, to je moc dobré. Matěj se dostane do první desítky!


Dva z našich nejnadějnějších mladíků, Jakub Schmutzer a Matěj Levitner, bojují srdnatě v Harrachově na mistrovství Čech kategorie H10 (ročníky 2007 a ml.). Ta má včetně 15 dívek celkem 66 hráčů, naši vstoupili do turnaje s startovními čísly 37 (Matěj) a 54 (Jakub). Hraje se tempem 90 minut + 30 sekund za tah, takže luxusní podmínky (a zápočet na národní Elo!).



Podrobné výsledky


V Harrachově se od zítřka hraje mistrovství HD8 (ročníky 2009 a ml.), bohužel bez naší účasti :-(.

Oba turnaje končí v neděli.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015