Naši hráči mají velké naděje na medailová umístění v celkovém pořadí Velké ceny a v KP mládeže v rapidu

06.03.2017 22:04

(jb) Na krajském webu je publikováno celkové pořadí Velké ceny po čtyřech turnajích. Před posledním, který se bude konat v sobotu 8. dubna v ZŠ Štefánikova na Moravském předměstí, nalezneme na čelných pozicích kategorií hodně našich hráčů. Tento turnaj bude zároveň krajským přeborem věkových kategorií HD10, 12 a 14 v rapidu s postupem na zářijové mistrovství republiky! 

Ve věkové kategorii 2009 a mladší je Lukáš Zelba na 3. místě, ale má velké šance si ho polepšit i na místo první! V dívkách je Ellen Lukášková druhá a těžko si představit, že by se na tom mohlo něco změnit. Velmi pěkné! Tento turnaj bude současně krajským přeborem kategorie HD8, takže je možno získat hned tři trofeje: za turnaj VC, za celkové umístění VC a za krajský přebor :-). Podobné je to i v dalších kategoriích.

V kategorii 2007 se o první místo přetahují čtyři chlapci, z nichž dva jsou naši. Matěj Levitner i Jakub Schmutzer mají šanci na vítězství či medaile. Při nejhorším budeme mít medaili jen jednu, ale věřme našim! Také v dívkách máme pěkné postavení - Lada Zelbová je na třetím místě a to by si měla udržet. Navíc se turnaj hraje jako KP HD10 v rapidu, z nějž se postupují na mistrovství republiky první dva chlapci a první dvě dívky!

Kategorie 2005 je pro nás hlavně dámskou, vždyť Anička Voříšková bojuje o vítězství s Šárkou Marxovou z Jaroměře. A na třetím místě je Kateřina Kratochvílová! Zase je to též KP HD12, na MR se dostanou první dva chlapci a krajská přebornice. Možná překvapí naši Dalibor Golka a Honza Vestfál? V této kategorii má už jistý postup na MR náš Filip Rokoš, vybojoval si ho na MR 2016.

V kategorii 2003 a 2001 bohužel naděje na vítězství v celkovém pořadí VC nemáme. Kategorie 2003 se hraje také jako KP HD14, na MR se probojují dva chlapci a jedna dívka. Šance pro naše tři Tomáše: Suchardu, Jindru a Nováka.

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015