"Nábřeží sportu" se vydařilo!

15.09.2013 10:52

(jb) Náš stánek byl v neustálé permanenci, chodili mladší i starší, zájem o šachy byl značný. Rozdávali jsme obrázky, bonbony a pro rodiče vizitky klubu. Na třech šachovnicích se zájemců ujímali Lukáš Ranný, Honza Nosek, Kateřina Skybová, Filip Rokoš, sourozenci Rakovi, mihnul se Míša Blažek. Všem patří velký dík, za pomoc při uzavření akce děkujeme paní Rakové.
Největší dojem na mne udělal teprve pětiletý Matýsek, o němž rodiče prozradili, že šachy hrje od čtyř let! Uvidíme, rádi bychom se s ním shledali na našich kroužcích či v Ortexu.

 

V neděli 15. září odpoledne se bude před Sokolovnou konat propagační akce, která má mládeži ukázat šíři sportovních možností v městě. Ortex nebude chybět, náš stánek naleznete poblíž venkovní šachovnice před vchodem do Sokola.

Budeme rozdávat propagační materiály o našem klubu, na nichž bude odkaz na náš web. Kdyby sem někdo ze návštěvníků zabloudil, zde má možnost se o našem klubu dozvědět víc.

Pro zájemce o hru budou důležité možnosti, jak se k ní dostat. Pro úplné začátečníky, u nichž není třeba mít žádné znalosti o šachu, jen chuť se ho naučit, nabízíme zapojení do kroužků na ZŠ Gočárova (středa od 15 hodin) a ZŠ Pouchov (čtvrtek od 13:30). Kroužky začínají v říjnu. Pokročilejší rádi uvítáme v našich tréninkových skupinách (úterý od 15:30) přímo v Ortexu, Resslova 935, od vchodu po schodech dolů.

Mailové a telefonické spojení na trenéra Jiřího Bielavského: bielavsky@centrum.cz, 731 253 441.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015