Ortex jede na mistrovství republiky mládeže!

06.03.2017 21:13

(jb) Od soboty 12. do soboty 19. března se na tradiční místo do hotelu Dlouhé stráně v Koutech nad Desnou sjedou nejlepší mládežníci kategorií HD10-16 z republiky, aby vybojovali mistrovský turnaj o tituly republikových přeborníků a o postupy na mistrovství světa a Evropy. 

Nás Ortexáky může potěšit, že posíláme do mistrovských přeborů dokonce tři účastníky, a to Filipa Rokoše v H12, Kristýnu Kratochvílovou v D16 a Annu Voříškovou v D12. K tomu tři hráče do národního Openu - Tomáše Suchardu, Jana Vestfála a Matěje Levitnera. Filip je naším hlavním želízkem, děvčata mohou příjemně překvapit. Uvidíme, protože turnaj bude přenášen na internet (adresu přenosu údajně stovky partií z kola zatím neznáme), výsledky budou na Chess-results. O hráče se budou starat doprovody paní Rokošová a Levitnerová a trenér Jiří Bielavský. Jelikož se jedná o mistrovství republiky, je i podpora oddílu maximální, hradí startovné, ubytování se snídaní a dopravu a možná přispěje i na stravování.

Držte nám palce!

Pokud to technicky půjde, budeme se snažit dávat sem zprávy z turnaje.

A ještě ne nevýznamný dodatek - pozornému oku jistě neuniklo, že se v Koutech nehraje mistrovská kategorie HD8. Nejmenší budou mít vlastní turnaj, který se bude konat od 13. do 14. května v Malenovicích v hotelu Petr Bezruč přímo pod vrcholem Lysé hory. A Ortex by neměl být bez účasti, předběžně jsme dohodli s rodiči, že se účastní naši velcí talenti Lukáš Zelba a Ellen Lukášková!

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015