Pozvánka na vyhlášení ankety "Naděje královéhradeckého sportu"

27.01.2017 21:58

 Odbor kultury, sportu a cestovního ruchu magistrátu si Vás dovoluje pozvat na vyhlášení 12. ročníku ankety "Naděje královéhradeckého sportu", které se koná dne 8.2.2017 od 18:00 hodin v královéhradecké Filharmonii, a jehož patronem se pro letošní rok stal olympionik a reprezentant České republiky v judu Pavel Petřikov.

Za vynikající sportovní výsledky roku 2016 bude oceněno maximálně 20 individuálních sportovců a 5 kolektivů ve všech kategoriích mládeže, které ze všech nominovaných vybere Zastupitelstvo města Hradec Králové na svém jednání dne 31.1.2017.

Pro tento slavnostně-sportovní večer je žádoucí co nejpočetnější divácká podpora oceněných sportovců i všech vystupujících v doprovodném programu, proto si dovoluji požádat o distribuci této pozvánky členům Vaší organizace či dalším případným zájemcům o bezplatnou diváckou účast.

Nedílnou součástí vyhlášení je opět bohatý doprovodný program, ve kterém můžete vidět: Taneční školu Bonstep, Akademii šampión - judo, ZUŠ Střezina - hudební doprovod, biketrialovou exhibici, Dům dětí a mládeže Hradec Králové - zumba, TJ Sokol Hradec Králové - basketbal a TJ Slavia Hradec Králové - moderní gymnastika.


Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015