Reakce k naší účasti na MEU v Murecku 2013

07.08.2013 12:05

Vzhledem k neobjektivním informacím, polopravdám a dokonce lžím včetně některých osobních napadení, šířících se mezi "odbornou" šachovou veřejností, zejména na komentářích pod článkem "Šachový svaz zareagoval" na novoborském šachovém serveru považuji za nutné upozornit na reakci z 6.8.2013 (v důsledku nedostatku místa ve třech částech z 10,40 hod. -10,43 hod.) iniciátora a organizátora naší výpravy p. Miloše Szücse rovněž na uvedené stránce - viz odkaz níže. Zde jsou věci jednoznačně uvedeny na pravou míru. 

Sám jsem před odjezdem do Murecku vedl s p. Fialou korektní emailovou diskusi ohledně tohoto turnaje, přičemž žádný problém s účastí zde z jeho strany ani ŠSČR nebyl a ani není, jak je ostatně uvedeno i v jeho příspěvcích v diskusi na nss.cz i s odkazem na tuto naši komunikaci. Důvod naší volby účastnit se MEU v Murecku a nikoliv Malenovicích jsem mu přesto ozřejmil. Organizační problémy související s pořádáním turnaje v Malenovicích nejsou záležitostí klubu ŠK Ortex HK.

Reakce p. Szücse vyplynula z příspěvků jiných neidentifikovatelných diskutérů. Jsem zvědav, zda někteří tito rádoby všeználkové, avšak bez znalosti této konkrétní problematiky, alespoň odhalí svoji totožnost, když už nenajdou tolik slušnosti, aby se alespoň hráčům Ortexu za své výpady omluvili.

 

nss

 

Ing. Roman Šolc

 

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015