Rozdělení mládeže do tréninkových skupin

08.09.2017 15:18

(jb) Máme za sebou první tréninkový týden. Čtyři tréninkové skupiny jsou ustaveny podle soutěží družstev, které zabezpečují. Vyspělejším členům ze středeční a čtvrteční skupiny doporučujeme chodit i na trénink v druhý den. Je to jednak dobré pro všechny hráče, potom je dobré, když si hráči s ještě ne tak vysokou výkonností mohou zahrát s našimi předními borci, a v neposlední řadě oddíl lépe bude plnit podmínky na získání grantů, které vyžadují dvě tréninkové jednotky týdně, ale ne ve stejný den. Získané prostředky se pochopitelně obrazí na vyšší podpoře účasti na turnajích.

První tréninková skupina (středa 16 - 18 hodin) je tvořena hráči ze soupisky 1. ligy a Daliborem Golkou. Konkrétně: Rokoš, Drašnar, Sucharda, Jindra, Kristýna Kratochvílová, Vestfál (tito tvoří základní sestavu), Voříšková, Schmutzer, Levitner, Zelba (náhradníci) a Golka.

Druhá tréninková skupina (čtvrtek 16 - 18 hodin) je tvořena hráči ze soupisky krajského přeboru žákovských družstev. Jsou to Vestfál, Voříšková, Schmutzer, Levitner, Golka, Zelba, Novák, Kateřina Kratochvílová, Zelbová.

Ostatní hráči jsou v úterních tréninkových skupinách (15:30 - 17 hodin). Jmenovitě Dobeš, Gonda, Klimeš, Lukášková, Morávek, Pačesná, Voříšek a dále ti, kteří přijdou nově.

Znovu opakuji, že hráčům doporučujeme podle jejich možností chodit na dva tréninky týdně, i kdyby si na něm jen spolu hráli v případě, že probíraná látka ještě nebude pro jejich výkonnostní úroveň. Určitě budou vítáni.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015