RP 2. kolo: béčko vyhrálo nad Sokolem B, céčko podlehlo Jaroměři C

11.11.2012 18:40

(jb) Ve druhém kole regionálního přeboru se v naší hrací místnosti konalo dvojutkání. Naše béčko se střetlo s béčkem Sokola a odešlo vítězně v poměru 3,5:1,5 bodu. Vyhráli Kuta, Šolc a Blažek, remizoval Rigel a prohrál Kablukov.

Na naše céčko přijel silný tým Jaroměře C nabitý dobrými elisty, jejichž převaha se ukázala a naši v sestavě Kratochvíl, Skybová, Marek, Kratochvílová a Šmíd neudělali ani bodík, prohráli jsme 0:5.

V tabulce soutěže je Ortex B druhý na skóre za Jaroměří C, Ortex C pořadí soutěže uzavírá. Positivní je, že má za sebou zápasy s prvním a druhým, takže teď už to bude mít snazší. Ve třetím kole obě družstva pojedou ven, béčko do Dubence a céčko bude hrát na Sokole s jejich béčkem.

Kapitán béčka vyzývá hráče svého týmu, aby družstvo podporovali. Z původní soupisky s 12 hráči odpadli oba Chvátilové a Hubáček, takže tým zůstává jen v devíti, a to není mnoho.

Další tři naši borci hráli krajský přebor za Slavii C v Sobotce. Výhrou se blýskl Ptáček na první šachovnici! Wagnerovi a Čermákovi se nedařilo a prohráli, utkání skončilo nerozhodně 4:4.

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015