V přátelském utkání s Lípou jsme zvítězili 6:3

22.09.2017 22:39

(jb) Druhé přítelské přípravné utkání s Lípou se odehrálo na naší půdě. Jen málo scházelo k tomu, aby se nehrálo vůbec, protože Lípa si myslela, že se hraje u nich :-). Naštěstí se nedorozumění den předem vyjasnilo a tak jsme mohli soupeře přivítat u nás tak, jak bylo předem dohodnuto.

Našich hráčů přišlo více a všem za to děkujeme! Vedle níže uvedených byli na hru nažhaveni Lada Zelbová a Petr Morávek. Ti si přátelsky zahráli s přítomnými trenéry nebo už skončivšími hráči. Milým překvapením byla návštěva pana Gonsiora, který si zahrál s Ladou. Připomeňme, že autorem nápadu hrát zápas s Lípou byl právě on.
K samotnému utkání - zajímavé je, že vítězové partií měli vyšší rapidový rating než jejich soupeři s výjimkou páté šachovnice. A na osmé desce byl rating 0:0. Naši rozhodli zápas na posledních čtyřech deskách, které vyhráli 4:0. Odveta za naše loňské vítězství 6:4 se tedy (zatím) nekonala.
Celému týmu gratulujeme a doufejme, že dobré vykročení nám zůstane i na zahajovací čtyřkolo 1. ligy 7. a 8. října.

1. Rokoš Filip - Gloser David  0:1

2. Jindra Tomáš - Pražák Viktor 0:1

3. Levitner Matěj - Gloser Tomáš 1:0

4. Vestfál Jan - Krtička Jakub 1:0

5. Golka Dalibor - Horký Jáchym 0:1

6. Zelba Lukáš - Vošmik Matěj 1:0

7. Voříšková Anna - Landsmannová Marie 1:0

8. Lukášková  Ellen - Levínský Jonatan 1:0

9. Novák Tomáš - Slezák 1:0

Tak za rok na shledanou u Lípy!

Po utkání se ještě nešlo domů - čtyřka zapálenců neměla šachů dost a sama si zorganizovala bleskový turnaj. Dopadl docela zajímavě. Vyhrála Anička Voříšková 3 před Lukášem Zelbou 2, Honzou Vestfálem 1 a Ladou Zelbovou 0.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015