Přihláška na 51. Zaječice (Seč) - stav k 30. 4.

23.04.2013 10:43

(jb) Náš oddíl se chystá na slavný zaječický turnaj už pošesté, poprvé jsme se účastnili turnaje dvojic v roce 2008, to samé v roce 2009, od roku 2010 jsme k dvojicím přidali "velké" družstvo, hrající v mistrovství republiky družstev starších žáků. Loni jsme dokonce postavili dvě velká družstva.

To samé by bylo hezké zopakovat i letos, kdy se turnaj hraje 1. a 2. června. Přihlášku musíme podat v dubnu, proto vyzýváme všechny zájemce o start v této atraktivní soutěži. Na dvě družstva potřebujeme 14 hráčů (lze mít jen jednoho náhradníka). Bude-li jich méně, můžeme dát jen jeden tým a třeba se na někoho nedostane, to by byla škoda. Nicméně je možno využít Openu.

Přihláška Ortexu odeslána 29. 4., pošleme dvě velká družstva, jednu dvojici a tři hráče do Openu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A) Mistrovství České republiky družstev starších žáků v rapid šachu, OPEN (OMEGA plus OPEN)
Šestičlenné družstvo tvoří 4 chlapci + 1 dívka (1998 a ml.) + 1 mladší žák (2001 a ml.).
Vždy nastupuje (na kterékoliv šachovnici) nejméně jedna dívka a jeden mladší žák.
Nelze sloučit dívku a ml. žáka na stejnou šachovnici.

B) Turnaj dvojic nejmladšího žactva, 21. ročník, OPEN (VS Chrudim OPEN)
Hrají hráči a hráčky nar. 2004 a mladší, oba ze stejného ŠO.

C) Turnaj v rapidu jednotlivců, 12. ročník, OPEN (DS Brno OPEN). Účast je zcela bez omezení.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak už bylo avizováno, chceme zase využít možnost vyvěsit oddílovou vlajku na Seči v chatovém táboře Povodí Labe a udělat si takové zakončení sezóny. Loni bylo moc hezké. Zveme samozřejmě celé rodiny. Paní Raková nelení a už zajistila chatky:

Dobrý den, máme schválené chatičky na Seči. Zatím máme tři, dvě malé pro 6 osob a jednu velkou pro 8 osob.. Budu průběžně koukat, jestli se zbylé dvě neuvolnily, a do kdy musím mít přesný seznam ubytovaných. M. Raková

Tým A, reservovaná místa: Ptáček (jen neděle), Wagner, Šolc, host Vítová, Blažek, Dus (jen sobota) + 1 nejlepší další přihlášený.
Dvojice přece jen obsadíme. Hrát budou Rak a Vestfál.
Pro tým B máme hodně hráčů, ale dá se z nich dohromady družstvo?: Jelen, Šolcová, Ranný (z těchto hráčů jeden bude hrát v áčku), Morvay, Raková, Solař  a hostující Jakub Vít. Určitě nebudou hrát Šmíd a Kratochvílová (v zahraničí), Kablukov, Horníček, bratři Kyriánové. Kutík a Marek přes urgence neodpověděli.
V Openu si mohou zahrát všichni ostatní i neregistrovaní, např. Šolc st., Skybová, Patrný se sestrou, Nosek a další.

Doprava na Seč bude individuální, předpokládám domluvu s řidiči. Také je možno použít veřejné dopravy, prakticky jen pro cestu v pátek tam a v neděli zpět.

Stravování: na turnaji je možné zakoupit snídaně, obědy a večeře.

A to nejlepší nakonec: protože se jedná o mistrovství republiky, účastníky turnajů oddíl finančně podpoří z grantu KÚ. V úvahu připadá úhrada ubytování a možná i dopravy!

Přihlaste se mailem co možná nejdříve, případně na trénincích.  Vedle účasti se jedná o ubytování a stravování. Předpokládáme, že všichni hráči budou v sobotu i v neděli obědvat. Stravu je možno objednat i pro doprovody.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ubytování (obsazeno 19/20 míst): Šolcovi 3x - 6 obědů; Bielavský - 2 obědy, večeře; Blažkovi 2x - 4 obědy, 2 večeře; Nosek - 2 obědy, večeře; Vítovi 3x - 6 snídaní, 6 obědů, 3 večeře; Wagner - 2 obědy, večeře; Ranní 2x - 3 obědy, 2 večeře; Rakovi 3x - 6 obědů, 3 večeře, Morvay - 2 obědy, večeře; Skybová 2 obědy, večeře; Dus 1 oběd

Pouze účast: Ptáček (jen neděle, oběd); Jelen 2 obědy; Solař 2 obědy;

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015