Velká cena v HK 1.12.2012 - fotogalerie, hodnocení

02.12.2012 22:12

(rš) 3. turnaje Velké ceny v šachu mládeže Královéhradeckého kraje 2012/2013, který byl pořádán ve spolupráci TJ Sokol Hradec Králové a ZŠ Milady Horákové, se za náš klub nakonec zúčastnilo 11 hráčů - Kablukov, Skybová, Kristýna a Kateřina Kratochvílová, Solař, Petra a Tomáš Rakovi, Šmíd, Ranný, Matěj a Lukáš Kyriánovi.

Výborně si vedli zejména Vadim Kablukov (2. místo v kat. 1997 a ml.), Kristýna Kratochvílová (celkově 3. místo v kat. 2000 a ml. a 1. z dívek) a Matěj Kyrián (2. místo v kat. 2005 a ml.), solidní body uhráli i mnozí další. Kompletní výsledky zde

Fotogalerie od pana Šmída

Trenérský komentář

Byla to docela hezká Velká Cena, dosáhli jsme pozoruhodných výsledků, které byly odměněny pohárově (Skybová, Kristýna i Kateřina Kratochvílová) i medailově (Kablukov a Matěj Kyrián stříbrní, Kristýna Kratochvílová bronzová). Ty nejlepší jsou vyzvednuty výše, pro Kristýnu byl 1. prosinec obzvláště šťastný, neboť se jí konečně povedlo splnit normu na 3. VT! Gratulujeme jí též k cenným skalpům, nejlepší je Aničky Vítové!

Osobní rekordy z Velké Ceny si vytvořili mimo Kristýny také Tomáš Rak, Filip Solař a Matěj i Lukáš Kyriánovi. Matěj Kyrián podruhé splnil normu na 4. VT. Tréninková skupina pana Kratochvíla vystrčila drápky!

Trochu zklamáním pro mne byla neúčast přihlášeného Michala Blažka, měl šanci turnaj vyhrát a dostat se na první místo průběžného pořadí VC. Bohužel první místa v kategoriích na VC jsou pro nás nějak nedostupná, kdo to změní?

V průběžném pořadí VC po třech turnajích (podrobně je naleznete zde) jsou z našich nejlepší druzí Vadim Kablukov a Matěj Kyrián, třetí je Lukáš Kyrián.

Jiří Bielavský

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015