KP HD8-12

06.04.2011 22:22

Zdravím se zprávou o KP HD8-12, které jsme jako oddíl pořádali tuto sobotu na ZŠ Gočárova. Na hladkém průběhu má největší zásluhu pořadatelský sbor v čele s paní Ptáčkovou, velké díky patří panu Blažkovi, Skybovi, Kateřině a Vadimovi, který zvládl bez problémů řídit všechny tři turnaje na PC! Jako rozhodčí také pomohl pan Kuta.

Stran naší aktivní účasti na tomto nejdůležitějším krajském turnaji to nebylo moc slavné. Do boje šli pouze 4 hráči, o dva (Kristýnka a František) nás připravily nemoci. Do H8 nás ještě posílil neregistrovaný Tomáš Rak (2004), moc se snažil, na šachovnici měl bodů jako smetí, ale vždy se to nějak zvrtlo a nakonec získal 1,5 bodu. Je moc šikovný, doufám, že u šachu zůstane.

Dvě medaile ze 4 hráčů nejsou špatné, o obě se zasloužili sourozenci Šolcovi. Filip (5,5 b) byl ve vítězné skupině v H12, pomocné hodnocení ho dalo na 3. místo. Andrejka byla třetí v D10, získala výborné 3 body. Premiéru v H10 si odbyl Pavel Šmíd, získal také 3 body a zůstal jen málo za postupem na M Čech! Čtvrtý do party byl H12 Míša Blažek (4 b.) začal skvěle, porazil i Filipa, pak ale měl výpadek tří partií a až v posledním kole se výhrou dostal na poslední postupové místo na MČ.
Všichni čtyři hráli jako mladší ročník a tak se těšme na jejich výkony za rok, budou hrát stejné kategorie.

Zdraví Jiří Bielavský
 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015