KP starší mládeže - komplet medailí! Kratochvílová zlatá, Šolc stříbrný, Sucharda bronzový

15.04.2014 20:55

(jb) Dvoudenní krajský přebor mládeže kategorií HD14 a HD16 se hrál o druhém dubnovém víkendu v Trutnově. Náš oddíl zastupovala trojice hráčů, z nichž dva už měli postup na mistrovství Čech zabezpečený. Přesto si všichni přivezli medaili. Turnaj bude započten na národní Elo.

Turnaj se hrál v jedné skupině na šest kol.  Celkově třetí a druhý v kategorii H16 skončil Filip Šolc. K právu účasti na mistrovství Čech v H14 získal totéž v kategorii H16. Hned za ním byl v konečném pořadí klasifikován David Sucharda, který si třetím místem v H16 též vybojoval postup. Krajskou přebornicí v D16 se stala Kristýna Kratochvílová, její jediná konkurentka Anna Vítová skončila před ní a vyhrála kategorii D14. Děvčata mají postup na mistrovství Čech volný.

Všem našim medailistům gratulujeme!

Detailní výsledky a foto na webu KHŠS

------------------------------------------------------------------------

    10.04.2014
 
 

(rš) Jeden z vrcholů sezóny v uvedených žákovských kategoriích se koná jako téměř tradičně v Trutnově. V dvoudenním turnaji 12.-13.dubna 2014 se u chlapců se bojuje o postup na podzimní Mistrovství Čech, dívky se mohou účastnit MČ bez omezení.

    
Pouze trojčlenné zastoupení bude mít tentokrát Ortex na tomto KP. Odehrají jej Kristýna Kratochvílová v D16 + Filip Šolc a David Sucharda v H16. Filip si postup ve své kategorii H14 již zajistil na loňském MČ, tj. bude tedy hrát o kategorii výše, aby v případě nezdaru postup neztratil. Vojtěch Wagner má postup na MČ v H16 již také zajištěn a proto hrát nebude. Původně přihlášený Michal Blažek se turnaje z výchovných důvodů nezúčastní.
 
       Propozice
    
    Přihlášení hráči a doprava:
    Šolc H16 - auto (Kratochvílová)
    Kratochvílová D16
    Sucharda H16 - auto
    Blažek H14
Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015