Krajský přebor škol - dařilo se našim hráčům

30.01.2014 18:03

(rš) Krajské kolo přeboru škol se uskutečnilo ve čtvrtek 23. ledna v Třebechovicích pod Orebem. Za účasti 28 družstev z 22 škol z celého kraje se hrálo se ve třech kategoriích podle stupňů školní výuky, systémem každý s každým jednokolově - nejspravedlivějším možným způsobem.  První dvě družstva ve všech kategoriích postupují na republikový přebor škol, kde budou reprezentovat Královéhradecký kraj.

Naši hráči byli rozptýleni v několika týmech, nejpočetnější zastoupení pak měli pod vedením p. Ptáčkové v družstvech ZŠ a MŠ  Gočárova HK. A právě její tým v kategorii 1.-5. tříd získal přebornický titul ve složení Filip Rokoš, Andrea Šolcová, naši noví členové Václav Ulrich a Dalibor Golka + T. Jindra. Gratulujeme k vítězství a postupu na MČR škol!!! Tradičního soupeře ZŠ Milady Horákové za sebou nechali v konečném zúčtování o 1 bod, třetí ZŠ K.V.Raise z Lázní Bělohradu pak o 2.

Tým ZŠ a MŠ  Gočárova HK v kategorii 6.-9. třídy ve složení Filip Šolc, Michal Blažek, Kristýna Kratochvílová, František Marek a Filip Solař obsadil 3. místo, když jej předskočili a postup na MČR školních družstev si zajistili první hráči Gymnázia F.M.Pelcla z Rychnova n. Kn. a druzí hráči Gymnázia Boženy Němcové z HK s našimi Vojtou Wagnerem a Vadimem Kablukovem. V týmu čtvrtého Lepařova gymnázia z Jičína hrál David Sucharda.

V kategorii středních škol zvítězila VOŠ a SPŠ Jičín před Gymnáziem Nový Bydžov (Matouš Pražák), v "dresu" pátého Biskupského gymnázia B. Balbína z HK pod vedením p. Bielavského nastoupili Michal Nekvinda, Ondřej Patrný a Jakub Jelen.  

Podrobné výsledky na stránce KHŠS zde.

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015