MČR družstev starších žáků na Seči - info o stravě a ubytování

09.05.2014 05:40

Aktualizováno 9. 5. 2014

Dne 8. května byla odeslána přihláška na turnaj a objednávka stravy. Přihlašujeme jedno družstvo starších žáků ve složení Wagner (sO, sV, nO), F. Šolc (so, no), Blažek (so, no), Kristýna Kratochvílová (sO, nO), Šolcová (so, no), L. Ranný (so, sv, no) a Solař (pV, sS, SO, sV, nS, nO), dvě dvojice, v nichž budou hrát Rokoš (so, no), Vestfál (so, no), Golka (so, no), Šulcová (so, no) a Kateřina Kratochvílová (so, no), a čtyři jednotlivce do Openu - Šolc st. (sO, nO), Skybová (sO, nO), Patrný (pV, sS, SO, sV, nS, nO) a Ranný st. (sO, sV, nO). Doprovod Blažek st. (sO, nO).

V závorkách za jménem je objednávka stravy - pV je páteční večeře dospělá, so je sobotní oběd dětský. nS je nedělní snídaně dospělá.

Jídlo je možno doobjednat nebo stávající objednávku upravit do úterý 27. května a to pouze mailem na mou adresu.

Problém s ubytováním trvá, děkujeme za výpomoc paní Lazákové, vzdávající se účasti. Pánové Blažek, Šulc, Ranný a já vzpomenou na skautské časy a použijí karimatek a spacáků. Potřebujeme uvolnit už jen jednu postel. Stále je možnost, že se uvolní chatka.

---------------------------------------------------------------------------------

Seznam ubytování, všichni od pátku

1. - 3. Šolcovi
4. Bielavský
5. - 6. Blažkovi
7. - 8. Sestry Kratochvílovy
9. - 11. Rokošovi
12. - 13. Vestfál s maminkou
14. - 15. Šulcovi
16. - 18. Golkovi
19. Wagner
20. Skybová
21. - 22. Ranní
23. Patrný
24. Solař

(jb) Je sice ještě březen a mistrovství republiky družstev starších žáků na Seči bude až 31. května a 1. června, ale už nyní je třeba zajistit ubytování v krásných chatkách Povodí Labe, které jsme díky paní Rakové již dvakrát využili.

Aktuální stav k 9. 5. 2014: zatím jsou na Seči volné tři malé chatky (kapacita 6 lidí).  Velká (kapacita 8 lidí) zatím nebyla potvrzena. Cena stejná jako loni 149,5 Kč za noc + 13 Kč rekreační poplatek za noc. Děti 6 - 15 let za polovic bez poplatku.
Pěkný den
Miroslava Raková

Krátce o akci: do hlavní soutěže 6členných družstev vyšleme jeden tým, na dva nemáme hráče. Pak chceme tradičně obsadit unikátní turnaj dvojic nejmladšího žactva. Rozsah naší účasti se bude odvíjet od zájmu hráčů. Předpokládám, že podpora oddílu bude asi jako v loňském roce (jednotný příspěvek na dopravu na každého hráče plus příspěvek na ubytování). Ubytování v luxusních chatkách nám umožňuje vyvěsit naší oddílovou vlajku a pojmout Seč jako loučení se sezónou, i když ještě v červnu bude naše družstvo mladších žáků hrát mistrovství republiky.

Věkové limity pro MR: 4x 1999, 1x dívka, 1x 2002. Dvojice: 2005. V současnosti máme 13 hráčů pro mistrovství a 5 hráčů pro dvojice. Všichni si zahrají!!! Starší mohou hrát Open.

Zveme tímto k účasti všechny členy oddílu včetně rodinných příslušníků. Samozřejmě je možno na Seč dojíždět, ale chatky jsou lepší :-). Možnosti na Seči: výlet na místní hrad s výhledem na jezero, táboráček, opékání, hry, koupání ...

Zájemce o ubytování prosíme, aby napsali obratem na mail výboru počet osob a od kdy (ubytování od pátku má přednost) a my mohli chatky zajistit.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015