Sokol Hradec nad naše síly

22.01.2013 11:27

Vážení,
Titanic ŠK Ortex našel svůj ledovec v domácích vodách a potopil se po nárazu na tým Sokola Hradec Králové. Dnes to nešlo, trpěl jsem jako zvíře.
"Zradily" nás šachovnice 3.-4.-5. Prohráli jsme 3:5:4,5 a v tabulce jsme druzí o bod za Jičínem D a o bod před Lomnicí.

Gonsior - spolehlivá remis

Ptáček - francouzská a vyrovnaná partie. V závěru soupeř podcenil Tomášovy útočné možnosti za již rozhodnutého stavu utkání.

Bielavský - ostrý boj, kde špatný ústup jezdce znamenal rychlý konec. Byla to zlomová partie, v níž jsem měl dlouho výhodu, bohužel zmíněná hrubka vše pohřbila - jb

Čermák - ujel mu v Praze vlak, přišel s hodinovým zpožděním. Přesto partie spěla k remíze, ale chybný ústup krále na f3 znamenal okamžitou prohru.
Kamkoliv jinam to byla asi remíza.

Wagner - bojoval jako lev, vymýšlel s Palijem různé triky, ale jedna nepřesnost a horší střelec než soupeřův jezdec na remis nestačilo.

Nekvinda - ubojovaná remíze, kde soupeř stál celou dobu líp. Chyba v teorii zahájení a tím pádem volný samotný pěšec na d5 dalo rámec celé partii.

Langr - podcenění nebo neznalost zahájení s mladičkou Annou Vítovou. Urputná bitva kde ani jedna strana neměla žádnou výhodu. Nestejní střelci.

Kroužek - bojovná partie, kde mladý Vít pěkně kousal. V závěru jeho špatný propočet k zisku pěšce vedl k podcenění soupeřova matového útoku.

Příště se snad bude dařit líp. Jedeme na Lípu D.

Kuta

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015