Statečné vystoupení Lukáše Zelby na vyhlášení Nadějí královéhradeckého sportu 2017

09.03.2018 23:21

(jb) V pondělí 5. března se v sále městské filharmonie konalo 13. vyhlášení Nadějí královéhradeckého sportu. tentokrát za rok 2017. Jak jsme ji avizovali, jedním z vyhlašovaných se stal náš hráč Lukáš Zelba, který byl oceněn za titul mistra republiky v kategorii H8 a za titul krajského přeborníka H10.
Večer to byl velmi pěkný, vyhlašování bylo rozděleno na devět částí, mezi nimiž probíhala různá sportovní či umělecká vystoupení. Lukáš byl v části osmé. Byla v něm malá dušička, šel na pódium sám a přidružil se dvěma plavcům a judistce, všichni byli o hlavu větší. Moderátor pořadu pan Mokren s každým oceňovaným chvíli povídal a kladl různé otázky, které si předem připravil. U Lukáše se moc nestrefoval, napřed si ho spletl s někým jiným, pak mu položil otázku "bílé nebo černé?", na to Lukáš řekl bílé a pan Mokren začal rozvíjet myšlenku, že to je správně, neboť bílými se vyhrává vše a černými jen něco :-). Na to Lukáš opáčil otázkou, v jakém že turnaji? Moderátor rychle ustoupil a ptal se raději na něco jiného, mimo jiné na to, trénuje-li Lukáš denně hodinu a půl. Lukáš odpověděl po pravdě, že ne. Pak už přišli zástupci města a všem předali dary.
Docela mě mrzelo, že si nikdo z aktivních členů kromě předsedy klubu, Lady a mě neudělal čas, aby přišel Lukášovi zatleskat k úspěchu, který je i úspěchem klubu. Byl bych rád, kdybychom si mohli v budoucnu tuto podívanou zopakovat. Jak se ukazuje, stačí k tomu stát se mistrem republiky v jednotlivcích či družstvech, případně s dobrým umístění na ME nebo MS. Začneme na tom pracovat třeba v Koutech?

  Lukáš na jevišti zcela vpravo

 Hromadná fotografie oceněných, Lukáš vprředu

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015