Tomáš Sucharda přeborníkem oddílu v blesku

07.06.2018 10:49

(jb) Ve středu 6. června 2018 se uskutečnil přebor oddílu v bleskové hře. Přišlo 11 členů a sehráli turnaj každý s každým, tempo na partii bylo 3 minuty a přídavek 2 sekundy za tah. O pořadí při stejném bodovém zisku rozhodoval výsledek vzájemné partie. S převahou vyhrál Tomáš Sucharda, který porazil všechny své soupeře. O tři body za ním se umístila dvojice nadějných blickařů Dalibor Golka a Lukáš Zelba.

Turnaj byl velmi pěkný, vítěz dostal pohár a první tři získali medaile, všichni pak sladkou cenu za účast. Těšme se na příští rok, mohla by být i větší účast i z řad dospělých, které tentokrát zastupovali Jirkové Kuta a Bielavský.

Turnajem se s námi rozloučil náš odchovanec Jan Vestfál, který se překvapivě rozhodl změnit dres a přestupuje do Lipek. Důvod nám nechtěl sdělit. Bohužel se mu též povedlo silně zkomplikovat záměr oddílu postavit druhé družstvo do ligy mládeže, neboť Matěj Levitner, Honza Reschel, Kuba Schmutzer a sourozenci Zelbovi si to za vítězství v KPŽD  a skvělou hru na Zaječicích zaslouží! 

Pořadí turnaje

 1. Tomáš Sucharda 10
 2. Dalibor Golka       7
 3. Lukáš Zelba         7
 4. Jiří Bielavský        6,5
 5. Jiří Kuta               6
 6. Lada Zelbová        5
 7. Jan Reschel          5
 8. Jan Vestfál           4,5
 9. Ellen Lukášková    1,5
10. Josef Zelba          1,5
11. Petr Morávek       1

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015