Tréninky v Ortexu začínají 11. a 13. září

05.09.2012 10:25

Plánování nové sezóny začněme od tréninků, rozrůstající se počet členů chceme rozdělit do tří skupin podle výkonnosti. Předesílám, že může dojít ke změnám dále napsaného, ale snažíme se dělat co nejméně plánovacích změn. 
První skupina bude mít tréninky jako dosud ve čvrtek od 15:30 do 17:30 a budou v ní Blažek, Chvátil, Kablukov, Nekvinda, Nosek, Ptáček, Skybová, Šolc, Wagner, podle možnosti Matouš Pražák a David Sucharda, čili elisti. 
Druhá skupina bude složena z hráčů s výkonnostní třídou: Dus, Jelen, Kratochvílová, Marek, Ranný, Šmíd, Šolcová, a bude v úterý od 15:40 do 17:10. 
Ve třetí skupině budou hráči zatím bez výkonnostní třídy: Horníček, Chvátilová, Kutík, Novák, Rak, Raková, Solař a případní noví hráči. Skupina zatím nemá určeno jisté místo a čas schůzek, ale předpokládáme, že to bude o středách od 16 do 17:30 v ZŠ Gočárova. 
Rádi bychom získali další trenéry, je to příležitost i pro naše mládežníky, bylo by dobře, kdyby se do výchovy takto zapojili. 
Dost důležitá otázka - kdy začneme? V úterý 11. září v 15:40 začne společně druhá a třetí skupina. Na tomto tréniku se domluvíme, jak to bude s třetí skupinou nadále. Ve čtvrtek 13. září v 15:30 se sejde první skupina.

Plány podzimněsoutěžní mají dva hlavní vrcholy. První je start ligy dorostu, v níž jsme byli loni druzí. Tým zůstává ve stejném složení včetně hostujícího Davida Suchardy. Druhým vrcholem budou mistrovství Čech, kde budou probojovavší se pánové usilovat o postupy do mistrovství republiky a doufám, že naše slečny jim budou zdatně sekundovat.

Poslední věc se týká financí - někteří trénující hráči už mají uhrazené členské příspěvky na celý rok, někteří jen na I. pololetí. Ty druhé prosíme o uhradu 600 Kč i na druhé pololetí. 
Seznam, z něhož vyčtete, jak na tom jste, naleznete zde. Případné nesrovnalosti vyřešte s pokladníkem panem Kutou.

 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015