V regionálním přeboru remíza a porážka

27.01.2013 22:52

Šesté kolo regionálního přeboru přivedlo do naší hrací místnosti dvě hostující družstva. Naše béčko hrálo s Jaroměří C a naše céčko se Sokolem Hradec Králové C. Po remíze je béčko druhé, céčko zůstává bez bodu.

Kapitán béčka Jiří Kuta k utkání Ortex B - Jaroměř C 2,5:2,5 napsal:
ORTEX B doma v boji o první místo remizoval s Jaroměří C 2,5:2,5. Byli jsme oslabeni o Bielavského, Hubáčka a Nekvindu. Navíc na 1. šachovnici hrál Langr se silnou virozou a nechtěl původně vůbec nastoupit.
Mladí udělali 2 body se silnými hráči soupeře a vylepšili si zase ELO.
Langr - Staněk 0:1; Kuta - Růžičková 1/2; Šolc - Halbich 1/2; Blažek - Michl 1/2; Kablukov - Hekele 1:0

Ortex C - Sokol Hradec Králové C 0,5:4,5
Dnes byla převaha ela a zkušeností opět drtivá. Vezmu to od zadu. Lukáš Ranný si opět zaslouží pochvalu za klidnou a rozvážnou hru. Vít však byl nad jeho síly. Pavel Šmíd hrál příliš rychle a pro Vítovou nebyl soupeřem. Kity sehrála naší nejlepší partii, byla lepší, ale po dohodě s kapitánem navrhla remizu, kterou soupeř přijal. Obávali jsmese velkých zkušeností soupeře v koncovce.
Katka hrála opět výborně. Pozice byla jednoznačně remizová, ale soupeř trochu nesportovně využil časové tísně Katky a vyhrál na čas. Chce to trochu zlepšit taktiku při hospodaření s časem. Já jsem sehrál slušnou partii, ale v závěru jsem šel do příliš optimistického útoku. Soupeř byl zkušený a vyhrál.
Kratochvíl

Kratochvíl - Palij 0:1; Skybová - Rybář 0:1; Kratochvílová - Nosek Jiří 1/2; Šmíd - Vítová 0:1; Ranný - Vít 0:1
 

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015