VC v Trutnově

05.03.2011 14:52

 Dobrý večer všem, 


dnes se v Trutnově odehrála 5. VC, předposlední díl seriálu. My jme měli velmi početné zastoupení 17 hráčů, vedle stálých členů Ortexu nastoupila také mladá krev, ze které mohou vyrůst pokračovatelé našich úspěšných borců. To platí o Solařovi, Kutíkovi, Brodském, Spěšném a Rumlarovi! Těším se, že budou dál rozvíjet své šachové umění. 

Předem bych chtěl poděkovat všem, kteří se o výpravu starali - paní Kabluková, Ewersová, Ptáčková, pan Skyba a pak všem řidičům, kteří zajistili dopravu do Trutnova pro své i další děti. Bylo to hodně náročné!

Největší, přímo masový úspěch zaznamenaly naše 2001: 1. Šolc, 2. Marek, 3. Blažek! Takové pořadí jsem opravdu nečekal! Filip si tím vybojoval celkové vítězství, Michal se přiblíží druhému místu a hodně si polepší František. Ten navíc splnil normu na III. VT, gratuluji!

Vysoce hodnotím výkon Vojty Wagnera. V kategorii až o 5 let starších vybojoval 4. místo, porazil Šedivého a Ptáčka, to jsou cenné skalpy a dobrý příslib před MČR. V této kategorii hráli i 15. Nekvinda a 19. Skybová, velký úspěch se tentokráte nedostavil. 
V kategorii 1998 jsme tentokrát na stupně vítězů nedosáhli, spokojen může být 9. Dus, splnil úkol 4 body, 7. Chvátil, 14. Kablukov a 23. Ewers jistě chtěli podle svých možností více.
V nejmladších 2003 si další první místo v dívkách odvezla Andrejka Šolcová, u Šolců se to jen zlatí! V celkovém pořadí si opět trochu polepší a šance na první dívčí místo jsou značné! Dobře hrál 4. Pavlík Šmíd, upevňuje si 2. místo v celkovém pořadí.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015