Vítězství našeho céčka v RP

13.02.2018 21:30

(jb) V sedmém kole regionálního přeboru hrála obě naše družstva venku. Béčko hostovalo na Sokole s jejich silným béčkem a odešlo poraženo 1:4. Vyhrál jediný Jirka Langr na první šachovnici, na dalších jsme proti ratingově až o hodně bohatším protiháčům neudělali už nic. Hráli Tomáš Jindra, Kristýna Kratochvílová a Anna a Zdeněk Voříškovi.

Cenného vítězství dobylo céčko na Lípě proti jejich E-družstvu. Mládí proti mládí, taková prý byla dohoda, ale soupeři ji nedokázali dodržet a do zápasu poslali na první šachovnici Patrika Pražáka, otce Viktora, který hrál na dvojce. Naše první dvě desky (Kuba Schmutzer a Dalibor Golka) sice prohrály, další šachovnice už byly naše - vyhráli Matěl Levitner a Lukáš i Lada Zelbovi! K vítězství gratulujeme!

V tabulce céčko předstihlo béčko, to už tady dlouho nebylo! Céčko je na 7. místě s 8 body, béčko na 8. místě se 7 body. Naše družstva už čeká jen poslední zápas sezóny, v neděli 18. 2. bude béčko hostit Lípu E a céčko pojede do Hořic. Tím soutěž pro ně skončí, neboť utkání závěrečného 9. kola mají mezi sebou předehráno.

Zpět

Vyhledávání

Autorem webových stránek je Dimus © 2010-2015